© Minna Lehtinen

Johnny & The Orphans
Irlantilaisen musiikin yhtye
Suomi Satakunta Pori.

John Harnett - vocal, accordeon, mouth organ, bohdrán
Raino Heikinpalo - concertina, mandolin, tin whistle
Timo Sirén - fiddle, back voc
Ari Hilli - guitar, back voc (menehtyi yllättäen kesällä 2005)
Mikko Anttonen - bass
Johnny & The Orphans on monista festivaaliesiintymisistään tuttu irlantilaisen musiikin yhtye. Aitouden takeena on yhtyeen keulahahmo, John Harnett, Porissa asuva irlantilainen pub- yrittäjä.
Taitavien muusikoittensa kanssa, joita yhdistää innostus irlantilaiseen musiikkiin, John tuo irlantilaisen elämänmuodon ilot ja surut lähelle kuulijoittensa sydämiä.
Irlantilainen musiikki, sen iloiset polkat, surumieliset balladit sekä nopeat jigit ja reelit tempaavat usein jähmeäksikin mainitut suomalaiset vääjäämättä mukaansa.

- Johnny & The Orphans vietti 2004 kokoonpanonsa 5-vuotisjuhlaa ja tekeillä on sen kunniaksi oma CD - tallenne. Se on tarkoitus julkaista jolloinkin vuoden vaihteessa.
- The Orphans kävi 5v.-juhlan kunniaksi myös pienimuotoisella kiertueella Johnin syntysijoilla Irlannissa maaliskuussa 2005. Kaupunki oli Abbeyfeale, Co Limerick ja siellä esiinnyttiin seuraavasti:
- 24.3. Railway Bar & Lounge
- 26.3. Father Casey's G.A.A. Club
- 27.3. O'Rourkes Bar
- 27.3. McCoy's Pub


Yleisöä oli kerta kerralla kuuntelemassa enemmän ja enemmän kunnes viimeiseen paikkaan eivät kaikki halukkaat mahtuneet sisään. The Orphansin lämmin ja innostunut vastaanotto oli sellaista mistä kaikki muusikot unelmoivat.

Love you all there in Abbeyfeale!